Jubileumi XXV. Ásványbörze Békéscsabán

Szombaton, május 13-án került megrendezésre jubileumi, 25. ásványbörzénk. A XXV. nemzetközi Ásvány- és Kőzet Kiállítás és Vásár, melynek idén is a békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola adott otthont. A már negyed évszázada megrendezett eseményt már város-, megye-, sőt országszerte ismert mind a kiállítók, mind a látogatók körében.

Ez évben is nagy választékkal, színes ásványfelhozatallal találkozhattak a vendégek: magyarországi és külföldi természetes ásványokkal, csiszolt kristályokkal, drágakövekkel, ásványékszerekkel, de képviseltették magukat a kövületek is. Az időjárás ugyan nem a mi oldalunkon állt, de ez sem szegte kedvét annak, aki nem akart lemaradni az évente egyszer kínálkozó alkalomról, amikor országunk eme kis szegletébe egyszerre ilyen sok érdekesség és csoda érkezik.

A szervezők standját azok is megtalálták, akik a klubtagság iránt érdeklődtek, szívesen fogadunk minden lelkes ásványkedvelőt!

Ezúton szeretnék megköszönni azoknak a kiállítóknak, akik ezen hosszú idő alatt hozzájárultak rendezvényeink sikeréhez, akár éveken át, akár egyszer megtiszteltek minket jelenlétükkel és színesítették a börze kínálatát. Az elmúlt huszonöt év visszatekintve hosszúnak tűnik, de ez csak azért lehet, mert sok sok élménnyel, tevékenyen telt. Kívánjuk, hogy legalább még huszonöt ilyen évünk lehessen!

 

 

Reméljük, hogy mind a látogatók, mind a kiállítók jól érezték magukat, és bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk!

 

A többi kép a galériában található.

 

 

 

 

Eseménynaptár

loader

Friss hírek

Magyar Minerofil Társaság Békéscsaba Városi Ásványgyűjtő Köre © 2016
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom