Elindult a weboldalunk!

Örömmel jelentjük be, hogy elindult a Békéscsabai Ásványgyűjtő Kör weboldala! Az oldalon tájékozódhatnak a kör történetéről, a velünk történt eseményekről, illetve naprakész információk találhatók a körünk és a nagyvilág ásványokkal kapcsolatos eseményeiről is.

A kör történetét olvasva és a galériánkban közzétett albumokat nézegetve megismerhetik az elmúlt több mint húsz év alatt végzett munkánkat, kiállításainkat, kalandjainkat. Olvashatnak alapvető információkat és apró érdekességeket az ásványokról, mint a keletkezésük, vagy optikai tulajdonságaik. A vendégkönyvünkbe szívesen várjuk a körünkkel kapcsolatos véleményüket, élményeiket. Ha kedvet kaptak az ásványokhoz, és megtetszett a körünk munkássága, az elérhetőségeinknél megtudhatják, hogyan lehet csatlakozni hozzánk.

A körünk a közösségi médián keresztül is igyekszik naprakészen tartani a tagjait és az érdeklődőket, ezért szoros kapcsolatot alakítottunk ki Facebook oldalunk és weboldalunk között.

Bízunk benne, hogy a weboldalunk elnyeri a tetszésüket és közelebb hozza tevékenységünket, mindennapi életünket az ásványok iránt érdeklődőkhöz!

Eseménynaptár

loader

Friss hírek

Magyar Minerofil Társaság Békéscsaba Városi Ásványgyűjtő Köre © 2016
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom